21 / 03 / 22

ііко - зараз і надалі

Дорогі друзі!

Бажаємо запевнити Вас у гарантованій працездатності iiko для всіх закладів України у цей складний для всіх час. Ліцензії iiko працюватимуть зараз і надалі.

Сервери українських клієнтів iikoCloud завжди розміщувалися в Європі, як і команда, що їх супроводжує. Все працює у штатному режимі. Ми цінуємо та підтримуємо кожного з них.

Компанія iiko починалася як програма для російського ринку HoReCa, але дуже швидко стала популярною у всьому світi. Сьогодні це міжнародна компанія з центральними офісами у низці таких країн як Великобританія, ОАЕ та Італія, і налічує понад 50 000 запущених ресторанів у 35 країнах світу.

Україна, вже протягом кількох останніх років, працює безпосередньо із центральним офісом Великої Британії у Лондоні. Бенефіціари iiko живуть у США. Зокрема, засновник та ідейний натхненник Давид Ян давно працює та живе у Силіконовій долині (США).

Ми (Кнайпа ТЕАМ, як генеральний партнер в Українi) особисто гарантуємо, що на сьогоднішній день жодної копійки не йде до Росії. Ні під якими "соусами"!

Кнайпа ТЕАМ в цілому, i кожен партнер зокрема, підтримує ЗСУ у різний спосіб! На сьогоднішній день на рахунок ЗСУ, спільними зусиллями, перераховано вже понад 1 500 000 грн.

Ми впевнені, що українська HoReCa має користуватись найкращім у світі програмнім продуктом для сфери гостинності! Тому, готові у всьому надавати вам підтримку. І таким чином, сприятимемо добробут нашої країни, кожен на своєму місці.

Все буде Україна!