10 / 01 / 18

iiko 5.5!

АВТОМАТИЧНИЙ ABC ТА XYZ АНАЛІЗ

Так, він всередині системи. Тепер без рук.
Бо ж для ефективного управління меню аж дуже необхідно оцінювати вклад кожної зі страв до вашого прибутку, в також стабільність її продажів. Якщо ви для цього використовуєте класичний метод ABC и XYZ аналізу, тепер більш не треба переносити дані в Excel – ці звіти можна отримати в iiko автоматично! Ви можете отримати аналітику за будь-який період часу по всім стравам, або окремим категоріям чи групам. Наприклад тільки для десертів чи бізнес-ланчів.

Якщо ваша увага до цієї методики ще не дісталась, то можна сміливо її ходу пришвидшити! В керівництві користувача детально все розписано.
Чудовий спосіб ваше меню оптимізувати.

 

РОЗДІЛЕННЯ ЧЕКА ПО ГОСТЯМ В БУДЬ-ЯКИЙ МОМЕНТ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Тобто якщо до вас прийшла велика компанія, офіціант забив всі замовлення на один чек, а потім знадобилось розрахувати коось окремо? Це не є проблемою взагалі. iiko дозволяє швидко розділити замовлення по гостям і розрахувати когось окремо - для цього є спеціальне нове вікно. Це просто надзвичайно - ви бачите список страв у лівій частині вікна і можете додати необхідну кількість гостей в правій. При цьому однакові страви об`єднані, і при розбивці чека ви можете просто вказати кількість для кожного з компанії. А деякі страви навпаки можна розділити на частини.
Зробити окремий чек для кожного гостя тепер справа лише однієї хвилини.
Ваші гості будуть щасливі, часом здивовані, офіціанти надзвичайно задоволені, бо ця штука суттєво, дуже суттєво спростить їм роботу.

ВКЛЮЧЕННЯ НАКЛАДНИХ ВИТРАТ У ВАРТІСТЬ ТОВАРУ

Якщо при отриманні товарів від постачальника ви понесли додаткові витрати, як от заплатили за доставку, витрати на цю і будь-які інші супутні послуги можна влючити в собівартість придбаного товару. iiko рівномірно розподілить ціну послуги по позиціям з накладної, включаючи вартість і кількість кожної з тих послуг.

АВТОМАТИЧНЕ ЗАПОВНЕННЯ АКТУ РОЗБОРУ

При створенні акту розбору, iiko автоматично розраховує процентну долю собівартості інгредієнта в собівартості продукта, що розбирається, а ви можете вибрати метод розрахунку.

ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ НАЛАШТУВАННЯ ШВИДКОГО МЕНЮ В РЕСТОРАНАХ МЕРЕЖІ

Віднині забезпечити високі стандарти по швидкості прийому замовлення у всіх ресторанах мережі значно легше! Налаштуйте оптимальне швидке меню в центральному офісі і воно миттєво з`явиться на всіх касах вашої мережі.

Тож оновлюйтесь!